ER BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

& VÄRLDEN


Er dag, er berättelse...

är en investering som håller livet ut. Tänk att kunna sitta och bläddra i ett bröllopsalbum flera år senare och visa alla som inte var där, och att återuppleva alla magiska minnen? Att planera inför ett bröllop kan väcka många känslor, men fotograferingen ska alltid kännas trygg. Givetvis finns jag vid er sida under hela resan och guidar er när det behövs. Inför varje bröllop ingår ett möte där vi tillsammans går igenom om vi passar tillsammans och er vision inför dagen. Ni får även en checklista som vi går igenom, och en provfotografering för att ni ska se hur grymma ni är framför kameran.

Ett foto är en bråkdel av en sekund av ditt liv...

som säger det här är vem jag är, och vem jag var här med.

Många tror att "fina" bilder sitter i hur en person är eller ser ut, eller i en viss kamera. Att det krävs något speciellt av dig. Sanningen är att vackra bilder skapas av en mängd olika ingredienser, såsom ljuset, platsen och personerna i bilderna.

Mitt uppdrag som fotograf är att tillsammans med er skapa levande bilder som får dig att återuppleva de finaste stundena i livet om och om igen och berätta er historia autentiskt.

Var börjar man?


Fokusera på känslan, inte perfektion.


Första steget i din planeringen bör vara att fokusera på känslorna du vill att du och dina närmaste ska uppleva under dagen. Är ert bröllop en överraskning? Intimt? Lyxigt? Kanske vill ni gifta er i hemlighet utan sällskap, eller fira stort med en galen fest? Utifrån detta kan du sedan fråga dig själv, vilka delar av dagen är viktigast att fånga på bild? Det är sedan dessa fotografier du kan dela med dig i efterhand, de som du delar med de som inte var där, familjemedlemmar i andra länder eller kanske framtida barn - kanske är bilderna bara för dig själv att ha på väggen hemma som ett minne.


Oavsett var du befinner dig i ditt planeringsstadie kan det vara skönt att få en överblick på de vanligaste sakerna som behöver fixas inför ett bröllop. Jag har därför satt ihop en checklista som du kan ladda ner helt gratis. I denna checklista kan du i lugn och ro kryssa av alla detaljer och säkerhetsställa att allt det viktigaste blir gjort. Du sedan kan fokusera på att njuta av alla oförglömliga stunder på er speciella dag! HURRA!


Du kan komma åt din nedladdningsbara kopia av din checklista genom att klicka på länken nedan. Jag rekommenderar starkt att du skriver ut den och har den framme. Att ha en fysisk kopia kommer att uppmuntra dig att få en överblick av din tid, och att vara engagerad i den löpande planeringen.


hur jag jobbar

naturligt vackra bilder

Min stil är avslappnad, romantisk och lekfull. För att få naturligt vackra bilder krävs både närvaro och naturliga uttryck, därför träffas vi innan för en avslappnad provfotografering. Få människor känner sig bekväma framför en kamera, och därför visar jag ljus och enkla poser för att vi ska få en lättsam upplevelse tillsammans.

På er stora dag vill jag fånga alla spontana, vackra ögonblick som de sker, ni kommer inte ens att tänka på att kameran är där.

Varje ögonblick är betydelsefullt. du ska därför fråga dig själv

hur mycket tid ska jag lägga på fotografering?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Inga missade detaljer, inga bortglömda känslor. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment.

En ungefärlig dag kan se ut såhär:

Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 tim

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-45 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

du är snart redo att boka men undrar


hur mycket tid behöver man?


Varje bröllop är unikt, och tillsammans kommer vi överens om vad som passar just er. Tänk på att inte ha för tight schema så ni kan njuta av varje moment. En ungefärlig dag kan se ut såhär:


Detaljer & Prepp: 1,5 timmar

First look & Porträtt: 30-40 min

Bridal Party (Tärnor & Marsalker): 30-40 min

Familjeporträtt: 30 min

Extra porträtt tid (tex. Golden Hour): SÅ MYCKET TID SOM NI VILL GE MIG!

din investering

Heldagspaket

8 timmar

Fånga starten på er stora dag med förberedelser, porträtt, mingel, vigsel och delar av middagen. Ni väljer själva hur ni vill disponera tiden om det är detaljer på förmiddagen ni vill uppmärksamma eller om ni vill fokusera på att kanske fota extra porträtt i solnedgången.


Inkluderat:

Konsultation live eller digitalt

Delbarrt online galleri & USB

Ca. 500-600 bilder

Fine Art Print 30 x 40 cm

10 Fine Art Print 13 x 18 cm


25 500 kr

Halvdagspaket

5 timmar

Detta paket är mitt mest bokade. Ni väljer själva hur ni vill disponera tiden. Ni får tillräckligt med tid för antingen förberedelser, porträtt och vigsel alternativt porträtt, vigsel och början på mingel. Beroende på hur stort eller litet ert bröllop är hjälper jag er att disponera tiden på bästa sätt.


Inkluderat:

Konsultation live eller digitalt

Delbart online galleri & USB

Ca. 300-400 bilder

Fine Art Print 30 x 40 cm


15 500 kr

Porträtt

1,5 timme

Porträttfotografering innan eller efter vigsel, det bestämmer ni helt själva. Under högsäsong (maj-augusti) går detta paket tidigast att boka 2 månader innan ert önskade datum.
Inkluderat:

Konsultation live eller digitalt

Online galleri & USB

Ca. 100-150 bilder

Fine Art Print 30 x 40 cm9500 kr

Vanliga Frågor

Var utgår du ifrån & reser du?

Jag är baserad i Stockholm, och i alla paket ingår resersättning upp till en timme inom Stockholmsområdet. Jag har bott utomlands i över 10 år i bland annat. Abu Dhabi, Dubai & Schweiz och känner mig hemma var jag än är. Att resa och fota är min stora passion och jag hjälper er gärna att navigera så att även ni känner er bekväma oavsett var i världen ni gifter er. Toscana? Spanien? Kebnekaise? Absolut! Vänligen maila hello@storiesbypetra.se för förfrågningar om utlandsbröllop.

Hur många bilder får vi?

För 8 timmars fotografering av ert bröllop ingår ca. 600-900 bilder, som är omsorgsfullt redigerade.
Jag väljer ut de bästa bilderna, så ni kan fokusera på att leva livet och er bröllopsresa. Självklart hjälper jag till med album & prints så ni slipper lägga tid på det.

Varför ska man investera i en bröllopsfotograf?

Månader av planering, stress och pirrighet, och investering i kläder, mat, rekvisita - allt för att ge dig själv och dina nära en sån oförglömlig dag som möjligt! Tro mig dagen kommer att gå SÅ snabbt och du kommer önska att du kunde återuppleva den igen, och igen. Och det kan du, genom minnen, fotografier inramade på väggen och i album. Mycket att det vi köper till ett bröllop förbrukas, men fotografierna lever kvar. Vi kan inte stanna tiden, men ett fotografi lever kvar.

Vad gör vi om det regnar?

Gifter man sig i Sverige får man räkna med växlande väder och bör ha i åtanke att man kan behöva ha ett alternativ under tak för tex. cermoni och fest. För porträttbilder kan vi alltid hitta en plats under tak och eller använda fina genomskinliga paraplyer om det öser ner. Bilder med moln är vackra och stämningsfulla så oroa er inte - bilderna blir vackra ändå!

När får vi våra bilder?

Varje bild bearbetas omsorgsfullt och leveras i en länk med ett personligt webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära ca. 4-6 veckor efter bröllopsdagen. Ett USB minne levereras även med alla bilder med posten.

Varför ska vi välja just dig?

Om känslan för ert bröllop är intimt, avslappnat och romantiskt kommer vi att klicka! Jag får ofta höra att mina bilder talar, och att folk ler på mina bilder (oftast för att dom inte vet att dom blir fotade, här kör vi inte upp några kameror i ansiktet på folk - om dom inte frågar förstås!). Mitt jobb är att vara med i bakgrunden men samtidigt fånga de små och stora ögonblicken; varje skratt, varje tår och spontan breakdance.

Vad händer om du blir sjuk?

Vid sjukdom, olycka eller motsvarande oförutsedd händelse bortom min kontroll får ni givetvis tillbaka alla avgifter om jag inte skulle kunna slutföra fotograferingen. Detta är självklart endast i extrema fall, och skulle något sådant uppstå hjälper jag givetvis att hitta en lämplig fotograf.

Alla paket går givetvis att skräddarsy till era individuella behov.


JA, JAG VILL BOKA!

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN NEDAN