Välkommen till gravidfotograferingens magiska värld. En plats där dina drömmar blir till bild, där förväntan blir till ren skönhet och kärleken till det kommande livet svävar i luften.


Min största glädje är att se dig känna dig trygg och bekväm, som en blomma som slår ut i full prakt. Jag förstår att graviditeten är en tid av skiftande känslor och fysisk förändring, och jag är här för att hylla din skönhet och styrka i denna extraordinära fas. I mitt sällskap får du en fristad där du kan vara dig själv, omgiven av lugnande harmoni och omsorgsfullt utvalda detaljer som sätter pricken över i:et på din unika berättelse.


Jag välkomnar dig till en värld där trygghet och bekvämlighet står i centrum. Här omfamnar vi dina drömmar och önskningar, skapar en fristad där du kan känna dig som den gudinna du är.


VANLIGA FRÅGOR

Hur går en fotografering till?

Varje gravidfotografering är personlig och unik, därför börjar vi alltid med en konsultation där vi går igenom din vision och alla funderingar som kan komma upp. Tillsammans bestämmer vi sedan tid och plats, och för att reservera datumet betalar du en bokningsavgift. Självklart är partner och syskon välkomna, men jag uppmuntrar alltid mina kunder att också unna sig en tid för sig själva att bli ompysslade och få stå i centrum, då det kan kännas extra härligt och lyxigt ibland!

Hur långt fram i graviditeten bör jag boka en fotografering?

Jag rekommenderar att du bokar din fotografering mellan vecka 27 och 34 i graviditeten. Detta ger oss den perfekta balansen mellan en väl synlig gravidmage och din bekvämlighet under fotograferingen. Vi kommer att fokusera på naturliga och enkla poser som sätter din bekvämlighet och självkänsla i fokus!

När får jag se resultaten av fotograferingen och hur får jag mina bilder?

Efter fotograferingen genomgår jag noggrant bilderna och väljer ut de bästa för redigering. Du kommer att få se en första förhandsvisning inom några dagar och väljer därefter ut dina favoriter. Antal bilder som ingår varierar beroende på paket. När du valt ut dina favoriter är överlämnas dem till dig digitalt, i högupplöst format, så att du kan bevara och dela dem enkelt, eller hänga på väggen som ett minne för livet.

Var kommer fotograferingen att äga rum?

Fotograferingen sker i en naturskön miljö, vill du bli fotad på annan plats eller i studio går det givetvis att ordna. Jag väljer noggrant ut platser och tid för det finaste och mjukaste ljuset som framhäver vår magiska stund!
Tillsammans väljer vi den bästa platsen som passar din stil och personlighet.

Investering

Package 1

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.


$1000

Package 2

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.


$2000

Package 3

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.


Contact me