Er dag, er berättelse...

är en investering som håller livet ut. Tänk att kunna sitta och bläddra i ett bröllopsalbum flera år senare och visa alla som inte var där, och att återuppleva alla magiska minnen? Att planera inför ett bröllop kan väcka många känslor, men fotograferingen ska alltid kännas trygg. Givetvis finns jag vid er sida under hela resan och guidar er när det behövs. Inför varje bröllop ingår ett möte där vi tillsammans går igenom om vi passar tillsammans och er vision inför dagen. Ni får även en checklista som vi går igenom med en provfotografering för att ni ska se hur grymma ni är framför kameran. Redo att säga JA?

Prislista

8 timmar

Fånga förberedelser, porträtt, mingel, vigsel och delar av middagen.

Inkluderat:
Konsultation live eller digitalt
Online galleri & USB
Ca. 500-600 bilder
Fine Art Print 30 x 40 cm
10 Fine Art Print 13 x 18 cm


25 500 kr

5 timmar

Tillräckligt med tid för förberedelser, porträtt, vigsel och början på mingel.

Inkluderat:
Konsultation live eller digitalt
Online galleri & USB
Ca. 200-300 bilder
Fine Art Print 30 x 40 cm


15 500 kr

3 timmar

Passar för porträtt & vigsel eller tex. vigsel i stadshuset.

Inkluderat:
Konsultation live eller digitalt
Online galleri & USB
Ca. 100-150 bilder
Fine Art Print 30 x 40 cm
Kan endast bokas vardagar från 1 Juni 2024.


10 500 kr

FAQ

Hur går en fotografering till?

Jag älskar att vara med vid er sida innan er bröllopsdag, jag blir så glad att få bilder skickade på klänningar, skor och inbjudningar! Vi ses först för en avslappnad provfotografering, gärna med en kaffe till. Jag visar ljus och poser som blir en naturlig del av er stora dag. På bröllopsdagen vill jag fånga stämningen och varje känsla - de lugna och de galna! Varje liten detalj som gör ert bröllop unikt.

Var utgår du ifrån & reser du?

Jag är baserad i Stockholm, och i alla paket ingår resersättning inom Stockholms län. Jag har bott utomlands i över 10 år i bland annat. Abu Dhabi, Dubai & Schweiz och känner mig hemma var jag än är. Att resa och fota är min stora passion och jag hjälper er gärna att navigera så att även ni känner er bekväma oavsett var i världen ni gifter er. Toscana? Spanien? Kebnekaise? Absolut! Vänligen maila hello@storiesbypetra.se för förfrågningar om utlandsbröllop.

När får vi våra bilder?

Varje bild bearbetas omsorgsfullt och leveras i en länk med ett personligt webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära ca. 1 månad efter bröllopsdagen. Ett USB minne levereras även med alla bilder med posten.

Hur många bilder får vi?

För 8 timmars fotografering av ert bröllop ingår ca. 500 bilder, som är omsorgsfullt redigerade.
Jag väljer ut de bästa bilderna, så ni kan fokusera på att leva livet och er bröllopsresa. Självklart hjälper jag till med album & prints så ni slipper lägga tid på det.

Varför ska vi välja just dig?

Om känslan för ert bröllop är intimt, avslappnat och romantiskt kommer vi att klicka! Jag får ofta höra att mina bilder talar, och att folk ler på mina bilder (oftast för att dom inte vet att dom blir fotade, här kör vi inte upp några kameror i ansiktet på folk - om dom inte frågar förstås!). Mitt jobb är att vara med i bakgrunden men samtidigt fånga de små och stora ögonblicken; varje skratt, varje tår och spontan breakdance.

Varför ska man investera i en bröllopsfotograf?

Månader av planering, stress och pirrighet, och investering i kläder, mat, rekvisita - allt för att ge dig själv och dina nära en sån oförglömlig dag som möjligt! Tro mig dagen kommer att gå SÅ snabbt och du kommer önska att du kunde återuppleva den igen, och igen. Och det kan du, genom minnen, fotografier inramade på väggen och i album. Vi kan inte stanna tiden, men ett fotografi lever kvar.

Alla paket går givetvis att skräddarsy till era individuella behov.


SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN