🌸 Magisk fotografering i Kungsträdgården 🌸


Jag och Emelie träffades tidigt en morgon i april i Kungsträdgården, bland körsbärsträdens blommande grenar för att fånga ett ögonblick av ren skönhet. 📸✨Eftersom det var Emelies första gång framför kameran visade jag även enkla poser som passade miljön och känslan i bilderna. Som porträttfotograf älskar jag att fånga det magiska i varje ögonblick, och just den här morgonen var inget undantag.


Med solens första strålar som smyger sig mellan grenarna och den dova ljudet av stadens uppvaknande i mitt i city, skapade vi tillsammans porträtt som bär på själva känslan av vår och förnyelse.


NÄR KAN MAN FOTOGRAFERAS BLAND KÖRSBÄRSTRÄDEN I KUNGSTRÄDGÅRDEN?


Det beror helt på vädret i Stockholm i mars och april, så det kan vara svårt att veta exakt. Man får vara uppmärksam då träden endast blommar i ca. en vecka till tio dagar. Man kan även få uppdateringar på Kungsträdgårdens hemsida.


Vill du bli fotograferad bland körsbärsträden finns det andra platser utöver Kungsträdgården, du kanske har din egen magiska plats? Oavsett om det gäller en porträttfotografering, gravidfotografering eller förlovningsfotografering - finns jag här för att föreviga det.


Tveka inte att maila mig för att boka en tid inför 2025 års blomming av körsbärsträden, tid och platser är begränsat så först till kvarn: hello@storiesbypetra.se


Hoppas vi ses där!


/Petra