Gravidfotograf i stockholm


Välkommen till gravidfotograferingens magiska värld. En plats där dina drömmar blir till bild, och kärleken till det kommande livet svävar i luften.

Elopement Photographer based in Amsterdam


Capturing your Love Story Journey

Elopement Photographer based in Amsterdam


Documenting Life's Extraordinary Moments

Välkommen till gravidfotograferingens magiska värld. En plats där dina drömmar blir till bild, och kärleken till det kommande livet svävar i luften.


Graviditeten är en tid av skiftande känslor och fysisk förändring, och jag är här för att hylla din skönhet och styrka i denna extraordinära fas.


Så här går en fotografering till:


Varje gravidfotografering är personlig och unik, därför börjar vi alltid med en konsultation där vi går igenom din vision och alla funderingar som kan komma upp. Tillsammans bestämmer vi sedan tid och plats, och för att reservera datumet betalar du en bokningsavgift. Självklart är partner och syskon välkomna, men jag uppmuntrar alltid mina kunder att också unna sig en tid för sig själva att bli ompysslade och få stå i centrum, då det kan kännas extra härligt och lyxigt ibland!


VANLIGA FRÅGOR

Hur långt fram i graviditeten bör jag boka en fotografering?

Jag rekommenderar att du bokar din fotografering mellan vecka 27 och 34 i graviditeten. Detta ger oss den perfekta balansen mellan en väl synlig gravidmage och din bekvämlighet under fotograferingen. Vi kommer att fokusera på naturliga och enkla poser som sätter din bekvämlighet och självkänsla i fokus!

Var kommer fotograferingen att äga rum?

Fotograferingen sker i en naturskön miljö, vill du bli fotad på annan plats eller i studio går det givetvis att ordna. Jag väljer noggrant ut platser och tid för det finaste och mjukaste ljuset som framhäver vår magiska stund!

Tillsammans väljer vi den bästa platsen som passar din stil och personlighet. Du kan tex. välja på skogsmiljö, äng, strand eller studio.

När får jag se resultaten av fotograferingen och hur får jag mina bilder?

Efter fotograferingen genomgår jag noggrant bilderna och väljer ut de bästa för redigering. Du kommer att få se en första förhandsvisning inom några dagar och väljer därefter ut dina favoriter. Antal bilder som ingår varierar beroende på paket. När du valt ut dina favoriter är överlämnas dem till dig digitalt, i högupplöst format, så att du kan bevara och dela dem enkelt, eller hänga på väggen som ett minne för livet.

Jag är rädd att jag ska må dåligt eller inte känna mig vacker, vad gör jag då?

För gravidfotografering bokar jag endast ett fåtal tider per månad för att kunna ge dig högsta möjliga flexibilitet. Jag anpassar mig till dig och dina behov. Jag kommer även att anpassa vår fototid efter väder och ljus för att ge dig det vackraste ljuset. Det är normalt att känna sig ovan framför en kamera och jag kommer guida dig till enkla och bekväma poser som får dig att stråla.

din investering:

Prislista 2024

Detta ingår i ditt paket: 

5 st. Digitala bilder för fri användning 

2 st ombyten och 2 st fotoplatser

Lån av gravidklänning

USB-minne

Totalt: 4500 kr


Tillval

  • Styling make up & hårstyling: 1500 kr
  • Blomsterkrans stor/liten: 300/600 kr
  • Fine art print 30x40 cm: 1000 kr 
  • Separata bilder (utanför paketet): 250 kr/st 

Bildpaket

❤ 10 BILDER (5 st. extra) 1000 kr 

❤ 20 BILDER (15 st. extra) 2500 kr 

❤ ALLA BILDER 5000 kr 


Skicka förfrågan här