Hej, Jag är Petra


Trevligt att träffas! Jag är en svensk fotograf baserad i Stockholm, att resa och fotografera är mitt kall i livet. När jag var 24 lämnade jag mitt bekväma liv bakom mig för att leta efter ett äventyr - sedan dess har jag bott utomlands i nästan 11 år i Förenade Arabemiraten och Schweiz, och besökt nästan 80+ länder (det ökar fortfarande).


Jag är passionerat nyfiken och älskar att hitta det ovanliga och vackra i det vanliga, de små berättelserna som händer i livet varje dag. Jag tänkte aldrig bli fotograf, det är bara något jag plockade upp på vägen – som ett språk. För mig är fotografering ett samspel, mellan dig och kameran framför dig: i det ögonblick då du är i kontakt med ditt autentiska jag -glöm världen för ett ögonblick och var bara dig själv (och låt oss ha lite kul?!). Oavsett om du vill föreviga ditt livs stora kärlekshistoria, eller bara vill klä ut dig och ta några coola bilder utan någon anledning alls - jag är här för det, du gör du! Allt du behöver göra är att dyka upp, jag hjälper dig på vägen.


När jag inte dricker vaniljthe under ett tropiskt regn någonstans långt borta (eller drömmer om det), låter jag mina gatuhusdjur (kaniner) modella åt mig - jag välkomnar alla arter så länge de inte bits tack. Livet är för kort, låt oss skapa lite magi!
" Jag fotar inte hur det ser ut, jag fotar hur det känns "